Uncategorized

Μεγεθυντής πέους τι είναι ;

Mεγεθυντής πέους είναι μία συσκευή που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει θετικά αποτελέσματα στο μέγεθος και την απόδοση του πέους. Ποικίλα ιατρικά περιοδικά, όπως το British Journal of Urology και Journal of sexual medicine επιβεβαιώνουν αυτό που πρακτικά ακούγεται αδύνατο..! Την επιμήκυνση του πέους με μη-επεμβατικό τρόπο.

Ποιά είναι ορισμένα από τα θετικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν οι μεγεθυντές πέους;

  • 1)Συμβάλλει σημαντικά στην αντιμετώπιση ανασφαλειων και απογοητεύσεων σχετικά με το μέγεθος του πέους τους.
  • 2) Βελτιώνεται η αυτοπεποίθηση του ατόμου, καθώς νιώθει πως κάνει κάτι πρακτικό για την βελτίωση του σώματος του.
  • 3) Τονώνεται η σεξουαλική αυτοπεποίθηση του ατόμου καθώς ενισχύεται το αίσθημα ικανοποιησης τόσο του εαυτου τους οσο και του συντρόφου τους.
  • 4) Λογω της συνολικής ψυχολογικής τόνωσης που λαμβάνουν από την χρήση του μεγεθυντή, καταλήγουν να κάνουν συχνότερο σεξ και ποιοτικότερο σεξ.

Πώς ακριβώς λειτουργεί ένας μεγεθυντής πέους;

Μέσω 2 μεθόδων: Της Αποτόνωσης και της Ελξης.

  • Με την μέθοδο της Αποτόνωσης, χρησιμοποιούμε μια αντλία, δηλαδη μια συσκευή που τοποθετείται πάνω στο πέος η οποία δημιουργεί αρνητική πίεση γύρω από το πέος, προκαλώντας τη ροή του αίματος προς το πέος και την αύξηση του όγκου του που οδηγεί σε προσωρινή στύση.
  • Για πιο..μόνιμα αποτελέσματα υπάρχει η μέθοδος της έλξης που αφορά τους επιμηκυντές.

Πρόκειται για ευκολόχρηστες, εργονομικές, μη-επεμβατικές συσκευές οι οποίες αποτελούνται απο μία πλαστική βάση που τοποθετείται στην βάση του πεους και απο μία πλαστική “θηλιά” που τοποθετείται στην βάλανο του πέους και συνδέεται με την βάση μέσω αξόνων & μικρών βιδών.
Εν γένει, αποτελεί εναν μηχανισμό που πρακτικά τεντώνει τους συνδέσμους στο κάτω μέρος του άξονα του πέους (όταν αυτό βρίσκεται σε ηρεμία).

Η εφαρμοργη της ήπιας δύναμης έλξης στο πέος κωδικοποιεί στο σώμα την έναρξη της κυτταροκίνησης/υπερπλασίας, η οποία αποτελεί τον μηχανισμό-κλειδί για την κυτταρική αποκατάσταση, με αποτέλεσμα την μόνιμη αύξηση του μήκους και της περιφέρειας του πέους.
Oι επιστήμες της βιολογίας και της φυσιολογίας επιβεβαιώνουν με έμμεσο μεν, πραγματικό δε, τρόπο πώς για οποιαδήποτε σωματική επιπόνηση βιώνει το κορμί μας, υπάρχουν μηχανισμοί οι οποίοι, σε απολυτη αντιστοιχια με όταν παραδείγματος χάρι, αθλούμαστε, θα ξεκινήσουν την επισκευή των αντίστοιχων ιστών. Και σαφώς, οι ιστοί στην περιοχή του πέους μας δεν αποτελούν εξαιρεση!

Η αποτελεσματικότητα των μεγεθυντών πέους επιβεβαιώνεται πρωτίστως απο κλινικά δεδομένα, όπως αυτά απο τις μελέτες που δημοσιεύθηκαν το 2011 στο Journal of Sexual Medicine στις οποίες αναφέρονται τα παρακάτω ενθαρρυντικά αποτελέσματα:

Μετα την πάροδο 2 εβδομάδων και την χρήση του μεγεθυντή πέους από 4-6 ημερησίως, ο δειγματικός χώρος των ανθρώπων με μέση ηλικία τα 26.5 έτη (με απόκλιση 8 έτη) αύξησαν το πέος τους σε κατάσταση ηρεμίας από 8,8 (± 1,2) εκατοστά σε 10,1 (± 1,2) εκατοστά και 10,5 (± 1,2) εκατοστά, κατά τον πρώτο και τον τρίτο μήνα παρακολούθησης, αντίστοιχα.Το μέσο μήκος του πέους σε στύση αυξήθηκε, επίσης, σημαντικά από 11,5 (± 1,0) εκατοστά σε, αντίστοιχα, 12,4 (± 1,3) εκατοστά και 13,2 (±1,4) εκατοστά κατά τον πρώτο και δεύτερο μήνα παρακολούθησης. Το ίδιο συνέβη με την περιφέρεια της βαλάνου του πέους, η οποία αυξήθηκε σε 9,3 (± 0,86) εκατοστά έναντι 8,8 (± 0,66)εκατοστά.